tisdag 16 oktober 2012

Insåg ju faktum idag. Mina toppar höll på att begå myteri och jag hade inget annat val än att ta livet av dem. Sorgligt men sant. typ fem centimeter åkte av.
Håret känns jättekort nu D: 

Lite lätt romantiserat hade jag ju faktiskt nått midjelängd. Iallafall när det var blött och rakt. Till jul kanske jag har lyckats få så långt igen. Men om jag inte hade tagit av det så hade det väl börjat ramla av eller något.
Stort tack till Cati, som vanligt. Det är så bra att ha en vän som är hobbyfrisör~ Vi (hon, jag satt bara på en pall...) färgade även in det en omgång till så nu är det samma färg (nåja) hela vägen. 

Om mitt hår överlever helgens strapatser så blir jag glad. Litar på min inpackning (Body shop<3) som brukar rädda det mesta...

Badrummet har av någon anledning bäst belysning så jag passade på att fota lite jackor/kappor som jag plockade med mig hem från farmor. Den kvinnan har sjukt bra smak. Det fanns så mycket, framför allt dräkter och skor, som jag skulle ha velat ta hem, men let's face it; jag använder varken dräkt eller spetsiga ormskinnsskor... Fick dock med mig en hel räv och en maffigt stor pälsmössa.... mer om det någon annan dag.

<- Den här. Är lite osäker på kragen,men man lär ju inte ha den utan en halsduk ändå.. Den är lite kort (gillar ju egentligen långa kappor bättre...) men det ska nog gå ändå!
Den här, omg. ->
men när använder man en knälång, rutig kappa? Till strumpbyxor med söm och pumps typ... aah... och uppsatt hår..

<-Sist men inte minst, min favorit.
I ull, med axelvaddar som ska BORT. Den är väldigt lik den jag plockade hem från mormor, men är mycket tjockare och väldigt inrökt... Farmor röker något kopiöst, och inomhus dessutom. Ska hänga ut allt på vädring och hoppas på det bästa. Annars blir det väl kemtvätt antar jag...Känner iallafall att jag inte kommer att behöva köpa nya jackor på ett tag nu...


edit; fuck att min fina layout bara inte ville fungera sen.

2 kommentarer:

 1. Stolt frisör desu, kanske borde valt frisörlinjen, hahah! Tycker din layout ser helt normal ut? Kan inte bestämma mig för vilken kappa som är snyggast, jag velar (heter det så?) mellan den vita och den rutiga. Hur som helst, dam med bra smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa, då hade du ju verkligen säkrat ett stabilt höginkomstjobb :3
   Alltså den fuckade ur totalt först innan jag insåg att jag var tvungen att bredda hela textfönstret manuellt.
   Den rutiga är verkligen mer du än jag~

   Radera