onsdag 20 februari 2013

Börjar med bildena från Bordeaux, för både bilderna och staden var roligare än Paris. Kan ha att göra med att det var +1 och regn i Paris, medan Bordeaux hade typ +17 och strålande sol båda dagarna....Kan även ha att göra med detta; Ronjas awesomehus

Bara trappen liksom, hallå? (De höll på att renovera, hence byggdamm och förlängningskablar överallt)

 Såhär kan man ju också ha det.

Fredagen spenderades med att promenera runt och titta på fantastiska byggnader och njuta av det fina vädret, innan det blev dags för hemmafest+skum randomklubb+bar+samma klubb igen.
Självklart involverade hemmafesten överdrivna mängder alkohol i form av rödvin och drinking games. Självklart var den enda musiken som spelades Phoenix. Är det Frankrike så är det haha.

Lördag morgon var seg. Speciellt med tanke på att vi gått upp ~5 två dagar i rad.Sen blev det bättre. Picknick i parken med baguetter, orangina och allt annat som är fett franskt.

Som ni ser så var det supervarmt. Hade inte ens strumpbyxor utan genomskinliga stayups och det var perfekt vädermässigt. Sen blev det siesta+middag+utgång igen. Vi hann sova ~1 timme innan det var dags att dra till bussen mot Paris vid 0330. Brutalt. Men det gick rätt bra.

Overall en mycket bra resa, Bilderna från Paris har jag inte redigerat men det regnar på allihopa och ljuset är typ blått för att det var så kallt haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar