onsdag 18 december 2013

<- Tyskland yo.

Jag har fått influensa eller  något skit. Orkar inte ens gå till köket och tillbaka utan att avlida och håller typ på att få liggsår för att jag sover 18 timmar om dygnet. Har så fruktansvärt tråkigt eftersom att allt jag orkar är att hålla mig vaken och typ kolla på Teen mom 2 men om jag skrattar så får jag syrebrist. Livet leker. Eh. Letade nyss fram min fuskpälskantade cape för att för tredje gången gillt kanske göra klart den. Sen insåg jag att allt som är kvar är knappar+knapphål och syrummet är bokstavligt talat otillgängligt och jag tänker INTE sy massa knapphål för hand just nu.
Appropå päls och min eviga irritation över antipälsfascister så fick jag häromdagen en vision om hur jag borde skjuta massa djur, slakta och stycka och så vidare men framförallt GARVA alla skinn själv och sy en kappa. Hur coolt? Men med tanke på att jag inte ens har tålamod att garva en halv lax så vetefan hur det skulle gå till.
Tänk om man hade haft två och en halv vecka ledigt utan två major högtider som ska styras upp, så skönt det hade varit. I dagsläget siktar jag (åmaiG) faktiskt på att återanvända en gammal klänning på nyår enbart pga av att jag så inte har tid+pengar till att sy en ny.
Något bra är ju dock att i princip alla vidriga gamla stänktapeter är ute ur huset, eller rättare sagt begravda bakom nya, supergrafiska sådana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar