söndag 21 juli 2013

Bakom mig i kassan på hemköp igår; mor och dotter köper lösviktssallad till middag eller något. Nyttigt? Najjj, det var 90% skagenröra och ägg!

I övrigt har jag i förberedelse för att gå upp halv sex imorgon sprungit, gjort typ fem miljoner squats och peelat benen. Allt för att få ut det mesta av nattens sömn. Awesome. Har dessutom reashoppat för ett och tre så nu är man lite lätt euforisk + undrar över fenomenet Zara.
Denna affär är alltid antingen hemsk eller fantastisk beroende på;
Hemsk                Fantastisk
I Sverige             Utomlands

Av någon anledning (läs; stor mängd kvinnor med begränsad budget som i likhet med undertecknad känner att hon står litelite över H&Ms klientel både i fråga om smak och krav på kvalitet) är ju affärerna i Sverige (läs; Stockholm) alltid i ett tillstånd av inbördeskrig när man ska in där. Möjligen beroende på att affärer idag inte respekterar den jantelagsmässiga regeln från tidigt 1900-tal om att realisationer enbart ska ske tre gånger om året aka mellandagarna (INTE JULDAGEN/ANNANDAG JUL), efter Midsommar (EFTER) och någon annan gång innan nästa kollektion lanseras. Sen får väl Zara skylla sig själva eftersom att det var de som uppfann hela grejen med att pytsa ut nya produkter var sjätte vecka året om.

btw, Austras låt Painful Like, sjunger hon "I'll hide you in my underwear"?

btw2 ensam hemma hela veckan, kom på middag eller något. Ska försöka att inte automatisk svara "Jahaaaaaa! Så roligt!/Säger du det?/Naaeee!" på allt. Yrkesskada, två veckor in i karriären som fritidsfröken.

btw3 Rackarn kom precis in på mitt rum och skulle tvätta sig på ryggen medan han stod upp. Han sträckte på sig så mycket att han ramlade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar